Блог

Світ човнів та обладнання для риболовлі - ITBoatLab

18.07.2022
Світ човнів

Якщо вас цікавить величезний та різноманітний світ човнів та моторів, наш інтернет магазин ITBoatLab завжди до ваших послуг. Ми пропонуємо професійне обладнання та аксесуари для моторних човнів, катерів та яхт за найдоступнішими цінами в Україні, а також послуги з тюнінгу та модернізації.

Продукти, представлені в нашому каталозі, відрізняються високою якістю, надійністю, безпекою, ефективністю та довговічністю використання в найекстремальніших умовах. Нашими постійними клієнтами є як спеціалізовані магазини, організації, так і приватні особи.

Ми станемо вашим провідником у світ човнів.

Надаємо повний спектр послуг з тюнінгу та модернізації човнів у Дніпрі та інших містах. Роботи під ключ від етапу "А ви можете приїхати і самостійно забрати човен з мого гаража?" до етапу повного налаштування та навчання використанню всіх додаткових пристроїв, завдяки яким ви максимально насолоджуватиметеся при виході на воду.

ITBoatLab – ваш надійний партнер

Інтернет-магазин ITBoatLab пропонує як самі човни від провідних виробників, так і високоякісні аксесуари та обладнання для них, включаючи запчастини та витратні матеріали. Наша пропозиція включає аксесуари для човнів відомих марок: Garmin, Lowrance, Honda, Yamaha, Suzuki, Mercury, а також:

  • човнові причепи;
  • човнові навісні мотори;
  • Webasto;
  • і багато іншого.

Ми також здійснюємо тюнінг та ремонт човнів на місці.

Постійно є кілька різних типів човнів. Щоб задовольнити вимоги навіть найвибагливішого клієнта, ми намагаємося розширювати нашу пропозицію новими моделями човнів, а також аксесуарами для риболовлі.

Завдяки досвіду, який нам вдалося накопичити за багато років до створення компанії, ми можемо надавати послуги на найвищому рівні, а головне - надавати професійні консультації, розвіюючи тим самим часті сумніви та відповідаючи на запитання клієнтів.

Продаж човнів від професіоналів

Світ човнів ДніпроМи пропонуємо найширший вибір човнів у Дніпрі, можливо саме через це, ми часто чуємо від наших клієнтів фразу “ВАУ, та це ж просто світ човнів у Дніпрі!”.

Також у продажу все необхідне для активного відпочинку на воді. Сьогодні ми з великим задоволенням можемо сказати, що нам вдалося завоювати визнання та довіру наших клієнтів.

Це пов'язано з надійністю запропонованих продуктів та індивідуальним підходом до клієнта не тільки під час угоди, а й часто під час використання нашої продукції, її технічного обслуговування, тюнінгу та ремонту.

Наша галузь постійно розвивається, тому ми постійно стежимо за літературою, беремо участь у ярмарках, пов'язаних з водними видами спорту, спостерігаємо за конкуренцією і намагаємося дуже швидко реагувати на зростаючі вимоги ринку.

Завдяки цьому ми часто можемо бути на крок попереду інших конкурентів. Запрошуємо ознайомитись з повним переліком наших Послуг!